Ψητά Μήλα
Διαλέγουμε τα μήλα που θέλουμε να ψήσουμε.
Τα καθαρίζουμε από την φλούδα και το κέντρο τους (για το κέντρο θέλει το ειδικό εργαλείο)
Χαράσουμε μια γραμμή στο κέντρο για να μην ανοίξουν
Πασπαλίζουμε με λίγο ζάχαρη
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς
Προσθέτουμε 2,5 εκατοστά νερό στον πάτο του ταψιού.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα ή ανάλογα με το μέγεθος των μήλων.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε με ζεστή κρέμα αραβοσίτου με γάλα και να πασπαλίσουμε με κανέλλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου