Ράβδοι με βρώμη και μπανάνα
Υλικά
700γρ βρώμη
300γρ βούτυρο
150γρ μαύρη ζάχαρη
100γρ μέλι
100γρ φουντούκια κοπανισμένα, χονδροκομμένα
4 μεγάλες μπανάνες
1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
Οδηγίες
Αλέθουμε τις μπανάνες λίγες-λίγες στο multi
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και απλώνουμε την πάστα σε τετράγωνο ταψάκι ή τσέρκι 26x26 εκατοστών
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για περίπου 25 λεπτά
(Ξεροψήνουμε τις άκρες και μέσα πρέπει να είναι λίγο μαλακό)
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε ράβδους
Αν μας αρέσει μπορούμε να λιώσουμε λίγη σοκολάτα σε μπέν-μαρί και να βουτήξουμε την μισή ράβδο μέσα και να αφήσουμε στην άκρη να κρυώσει.
Μπορούμε να προσθέσουμε στο μίγμα πριν το ψήσουμε και άλλους ξηρούς καρπούς, σταφίδες, ή κομματάκια σοκολάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου